Etusivu » INFO

INFO

Olen lisännyt blogiini joitakin ilmaisia, vapaasti henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettuja skräppipohjia, kortteja, kalentereita ja kuvakehyksiä. Ne on tarkoitettu siis vain ja ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön.  Jos käytät näitä  ”tuunaamiasi” kalentereita, kortteja tai skräppipohjia omilla nettisivuillasi tai blogissasi tai vast.tekijä/lähde on aina mainittava.  Ethän myöskään liitä kuviani ilman lupaa erilaisten yhdistysten, seurojen tai vast. sivuille!

Muiden blogissa tai kuvagalleriassa olevien kuvien käytöstä on sovittava erikseen – ethän lainaa niitä ilman lupaa.  (Katso: http://www.kopiosto.fi/kopiosto/tietoa_tekijanoikeudesta/ukk/fi_FI/ukk_tekiijanoikeus/ tai http://www.digicamera.net/armi/w3kurs/tekoik.htm)

(Please don´t copy my pictures without permission).

(Kaikki blogissa olevat kuvat on optimoitu nettiä varten = tiedostokoko on mahdollisimman pieni – vaativampaa käyttöä varten tarvitaan originaali).

Tarkempia tietoja voit kysyä osoitteesta: marla.k@netti.fi – tai kommenttilaatikossa.

************

Kuvakortit ovat joitakin poikkeuksia lukuun ottamattta omiani. Elementtejä olen lisännyt niihin scrapbooking-tyylillä. Eli leikkaamalla/ liimaamalla lehdistä ja vast. vanhan ajan leikekirjatyylillä. Scrap-elementtejä teen paljon  itse, käytän ilmaisia – yhdistelen – monistan ja ostan osan. Suomalaisia digiscrapbooking sivuja on todella harmillisen vähän netissä – ohjelmia tai sisältöjä ei juuri lainkaan.

Tässä leikekirjatyylissäkin olen simppelin tyylin kannattaja. ”Vähemmän on enemmän” on mottoni. Eli en halua samaan kehykseen tai pohjaan liikaa tavaraa, vaan jätän mielelläni tilaa itse kunkin omille elementeille; kuville ja teksteille.

Mitä tulee tekijänoikeuksiin, scrapbooking piireissä on oman tekemisen prosentuaalinen osuus  verrannollinen lopputuloksen tekijänoikeuksiin.  Voi olla, että samalla scrapbooking sivulla on omien elementtien lisäksi esim. usealta eri myyjältä ostettuja elementtejä, papereita tai clip art kuvia, joten kenelle tekijänoikeudet kuuluvat ei ole ihan yksinkertaista. Harrastelija/ henk.kohtaisessa käytössä ei ole ongelmia,  kaupallinen toiminta on sitten eri asia. Siitä ei tässä ole kysymys.

Kortit ovat siis vapaasti käytettävissä (PU = personal use). Nettikäytössä hyviin tapoihin kuuluu mainita lähde.

Kalenterit ovat sitten kokonaan omaa tuotantoani ja niiden tekijänoikeudet ovat selkeästi omiani. Henkilökohtaiseen käyttöön vapaasti käytettävissä , muissa tapauksissa vain luvan kanssa tai osto. (Lähde/alkuperä mainittava).

Muiden blogissa julkaistujen kuvien käyttö ilman lupaa on kielletty.

Mainokset

8 thoughts on “INFO

  1. Wow, aivan ihania kuvia ja kortteja sinulle. Tosi kaunista! Kiitos kun jaat meille kaikkea kaunista! -jaana

  2. Oi että nautin kuviesi ja tekstiesi katsomisesta! Niin kauniita kuvia ja kortteja. Olet vahvasti kaunosielu. Runosikin olivat juuri nappiin – elämääni soveltuvia. Aionpa seurata sinua lisää. Asun Espoossa. Heinola on tuttu kaupunki.

  3. Kiitos kommentistasi Helena. Kunpa ehtisin enemmän paneutua tähän harrastukseeni – tosi kiva kun pidät keräämistäni runoista. Palaute on aina tervetullutta ja kiva saada!

    Olen asunut suuren osan elämästäni Espoossa – Heinolassa vain muutaman vuoden. Nyt suunnittelemme pikkuhiljaa paluuta ”juurillemme”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s