Etusivu » Calendars » Kalenterit: Tammikuu 2015

Kalenterit: Tammikuu 2015

tammi-pelargonit-80001-tammi-005-M-web

01-tammi-003-M-web

01-tammi-M-600

01-JAN-m-600

Minikalenterit:

tammi-chalk-300-web   jan-chalk-300-m-web

Vuoden 2015 kalenterien ”kohtalo” on vielä mietintämyssyssä. Miten ne julkaisen; koko vuoden, kuukausi kerrallaan vai vain ns. silloin tällöin kun aikatauluni sen sallii. Omaksi ja – kävijämääristä päätellen – monen muunkin iloksi olen näitä julkaissut, mutta nyt on mietinnän paikka.  Niitä väärinkäytöksiäkin kun paljastuu aina välillä. Valitettavasti.

Tässä nyt vielä ”käyttöohjeita”. Kalenterit ovat vapaasti PU-käytössä – kaupallinen käyttö + yhdistykset ja niihin verrattavat yhteisöt kysykää lupaa. Henkilökohtaisille nettisivuille + blogiin kalentereita/pohjia voi huoleti liittää kun vain lähde mainitaan. Ihastuttavaa on ollu viime aikojen käyttäjät, jotka ovat eri tavoin ilmaisseet halunsa käyttää näitä elementtejäni omissa blogeissaan. Lähettäneet jopa linkin nähdäkseni :).

Isot kalenterit tässä ovat png-tiedostoja – niitä voi siis käyttää monella eri tavalla. Esim. pienentämällä ja liittämälle kalenterin erilaisille scräppipohjille/kuville tms. ja  myös tekstin väriä voi muuttaa vaaleammaksi kuvankäsittelyohjelmassa. Erilaisia käyttöesimerkkejä voit katsoa esim. viime vuoden kalentereista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s