Etusivu » Joulu » Lähetellään postikortteja

Lähetellään postikortteja

kortit-kooste-600-snow-2-M-web

IMG_1925-500-bw-pixlr32-M

Tänä jouluna olen kokeillut ensimmäistä kertaa tilata omista kuvistani oikeita postin kautta lähetettäviä kortteja. Ihan kokeillakseni miltä ne näyttävät ja erottuvatko millään tavalla tavanomaisesta joulukorttitulvasta. Usein jouluinen postilaatikko pursuaa samanlaisia kortteja – joita itsekin juuri laitoin matkaan – ei siis mitään persoonaa eikä yllättävää. Kunhan nyt lähetellään ristiin rastiin samanlaisia kortteja sen enempää ajattelematta.

Nyt sitten tilasin Ifolorilta joulukortteja kahdesta kuvasta. Vähän epäröiden ja vähäisin odotuksin tilasin. Yllätys olikin suurenmoinen – kortit ovat mielestäni  tosi hyvät – olen tyytyväinen. Tekninen taso on sopivasti ”käsintehdyn näköistä”, mikä antaa kortteihin jouluisen lisäefektin. Se tosin saattaa johtua originaalin heikohkosta tasosta, mutta se ei haittaa lainkaan. Kortit ovat tukevaa, paksua, pahvia/paperia ja kääntöpuolella on osoiterivit kuten pitääkin. Korttien valmistus kesti noin 2 pv ja postin kuljetus sitten 3-4-pv – mikä on ainoa huono asia tässä yhteydessä.

Lisäksi kokeilin lähettää  postin nettipalvelun kautta omakuvapostikortin – itselleni.  Sama kuva kuin noissa Ifolorin korteissa. Kortti on hiukan kooltaan suurempi ja valokuvapaperi tuntuu hiukan ohuemmalta. On enemmän valokuvamainen. Tekniseltä tasolta kuva on  yllättävän hyvä -ihan OK-  kääntöpuolella vastaanottaja ja reilusti tilaa tekstillekin.  Kortti maksettiin netissä ja seuraavana päivänä se tipahti postiluukusta! Olipa reipasta toimintaa ja käyttökelpoinen ratkaisu moneen kiireiseen pulmaan. Siellä voi esim. ajastaa kortin lähtemään tiettynä päivänä – tosi helppoa. Suosittelen kokeilemaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s