Etusivu » Free Scrapbooking » Jouluisia kehyksiä II

Jouluisia kehyksiä II

joulupollo-005-500-sample-web

sample-001-500-web

Kehyskansiossa on uusia jouluisia kehyspohjia. Niitä voi editoida kukin mielensä mukaan. Alimmaisena kansiossa on ”tekstiteippejä”, joita voi lisätä kuvakehykseen tai vaikkapa vain oman joulukuvansa päälle. Siellä on myös ”teippejä” ilman tekstiä, joten oman tekstin lisääminen on sekin mahdollista.

Jos/kun käytät näitä teippejä huomioi resoluutio. Teipit on tehty kokoon 500×500 pix res 100 max. Ne ovat pienennettävissä, mutta suurentaminen ei ole mahdollista.  Joten siis jos teet omasta kuvastasi joulutervehdyksen, johon lisäät tekstiteipin, tee näin kuvankäsittelyohjemassa:

Rajaa kuva kokoon 500 x 500 pix tai pienempi – res. 100. Koko voi siis olla myös suorakaiteen muotoinen esim. 400 x 500 pix – 300 x 400 pix jne……. Pienempiin kokoihin tekstiteipit vähän pienennettävä!

Usein on paras tapa tehdä koko juttu suurimpaan kokoon esim. neliö 500 x 500 pix ja pienentää se vasta kun kehys kuvineen on valmis. Valmiina kehys on käytettävissä monen kokoisena ja eri tarkoituksiin. (Suorakaiteen muotoon tämä ei käy – se on tehtävä alusta asti kokoonsa esim. 400 x 500 pix ja pienennettävä sitten valmiina samassa suhteessa).

Valitse sitten omalle koneellesi tallennetusta ”teippiarkista” haluamasi teksti ja liitä se kuvan päälle. Joko leikkaa liimaa menetelmällä leikepöydän kautta tai vetämällä. Teipin kokoa voi sovitella pohjaan sopivaksi ja myös pohjaväriä ja kirkkautta voi tarvittaessa säätää jonkin verran.

Kaikki tässä blogissa olevat elementit toimivat samalla tavalla ja ovat käytettävissä melkeinpä kaikkiin  julkaistuihin pohjiin. Samoin kuin edellisten vuosien kehyksiin ja korttipohjiin. Kokeile.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s