Etusivu » Loviisa » Lowiisa – LWT-2014

Lowiisa – LWT-2014

Lowiisa-kooste-1-M-web

Lowiisa-kooste-2-M-web

Loviisan vanhat talot-tapahtuma  30.-31.8.2014.

Tänä vuonna LWT-tapahtuma ei vastannut odotuksiamme. Olemme vakituisia loviisankävijöitä – viimeksi olimme siellä 2013 ja se oli kaikin puolin mukava ja antoisa reissu. Tämä vuosi oli pettymys. Alkaako tapahtuman järjestäjää väsymys vaivata, vai mistä johtuu kohteiden huolimattomuus – viimeistelemättömyys? Kaikkia koteja ei  kaikistellen ollut vaivauduttu siivoamaan (vaikka maksavia vieraita kutsuttu) eikä puhti näyttänyt monessa tapauksessa riittäneen pihojen/puutarhojen siistimiseen/raivaamiseen. Yleisilme oli huolimaton ja suttuinen mikä korostuu kun kysymyksessä on vanhat talot ja pihapiirit.

Talojen sisustukset toistavat itseään – ovat kuin kopioita toisistaan.  Maalaisromantiikka ja retro on niin nähty – hyvin vähän oli persoonallisia sisustuksia tai ratkaisuja. Tämä on tietenkin henk.koht. mielipide ja makuasia. Täyteen vanhaa roinaa ja tekstiilejä ahdettu vanha talo ei vain ole minun juttuni. Ensi vuonna ei tarvitse miettiä mennäkkö Loviisaan vai ei.

Sama suttuisuus ja sekavuus oli myös havaittavissa kirppiksillä – torilla ja pihoilla. Ei mitään järjestystä, pölyiset  kamat pitkin nurmikkoja ja hinnat taivaissa. Olimme liikkeellä lauantaina juuri siitä syystä, että odotimme avajaispäivänä kaiken olevan vielä freesiä ja houkuttelevaa. Ei ollut vaan oli vinksin vonksin sekalaista tavaraa ja kuihtuneita kukkia. Mitään ei ostettu.

Lowiisa-kooste-3-1000-M-web

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s