Etusivu » Mökkielämää » Keskikesän ihanuutta

Keskikesän ihanuutta

PEN-P7240109-650-web

Pen-Viinimarjat-650-WEB

Kesä hellii kuin ”ennenvanhaan”. Lämpöä riittää liiankin (?) kanssa ja uimavedet kuin linnunmaitoa. Voisiko olla ihanampaa näkymää kuin on kesäinen maalaismaisema: sininen taivas poutapilvineen ja tietä reunustavat viljapellot?

Mökillä koko kesän ajan laiminlyöty puutarha on henkitoreissaan. Marjoja ei tule aiempien vuosien tapaan – vain jokunen viinimarja siellä täällä. Karviaisia ei niin yhden yhtä!  Lähimetsässä mustikoita saa hakea suurennuslasilla. On tämä erikoinen vuosi kaiken kaikkiaan.

Kärhöistä vain muutama näyttää olevan hengissä ja muut perennat kituvat rikkaruohojen/heinien seassa. Syyshortensiasta puolet kuivunut pois. Villiviinikin oikuttelee saunan vierustalla – pitänee odottaa ensi vuoteen jos se vaikka vielä tokenisi siitä kasvamaan – kuten  muutkin talvesta ja kuivuudesta kärsineet pihapiirin istutukset. Töitä  siis olisi tekijälle …

Sitten on nämä takuuvarmat ihanuudet. Kuunliljat rehottavat – samoin Köynnöshumala. Humala kiipeää korkeuksiin siellä mihin sitä olen istuttanut ja sitä voi helposti lisätä pistokkaista koko kesän ajan. Se sopii varjoisiinkin kohtiin eikä kaipaa jatkuvaa hoitoa.

Pen-humalat-650-web

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s