Etusivu » Hömppää » Rojua ja romantiikkaa

Rojua ja romantiikkaa

kooste-900-M-web
kooste-2-800-M-web

Heinolan uusin KESÄKIRPPIS – ROJUA JA ROMANTIIKKAA toimii kesän ajan Lampikadulla Kipinän entisissä tiloissa (Lampikatu 27, 18100 Heinola).  Alun alkaen ilmoitettiin, että tämä kirppis on määräaikainen – vain kesän ajan toimiva. Siellä se siis on – täynnä rompetta aikojen takaa. Pölyä ja patinaa. Tavaraa on ainakin piharakennus pullollaan ja rähjäinen talorumilus tuo siihen aivan omanlaisensa ilmapiirin. Se sopiikin tähän genreen kieltämättä, mutta innostaako se ostoksille onkin jo eri juttu. Kiva kesälomakohde – suurempana ja vähän paremmalla satsauksella vastaavasta voisi saada kunnollisen nähtävyyden Heinolaan – Lintutalon oheen. Lomalaiset kiertävät miellään kirppareita ja viettävät varsinkin sadepäiviä mielenkiintoisissa sisätiloissa. Tavaroita hiplaten ja ihmetellen sekä pieniä – edullisia – ostoksia tehden. Meneillään oleva sisustusbuumihan jatkuu yhä vaan….

Piharakennuksessa on tarjolla muun muassa tällä hetkellä niin kovin suosittuja ikkunanpokia – kulahtaneita ja ajan patinoimia. Hinta ei ollut saatavilla. Huomioin myös vanhat puulaatikot, joita oli runsaasti – 22 €/kpl. Hinnassa on kyllä hiukan rahastuksen maku – mutta se on täällä tapana. Mainittakoon: Samanlaisia laatikoita sain keväällä esim. Lahden Kärkkäiseltä puolet halvemmalla! Suosi siinä sitten paikallisia! Kirpputorin idea on – tai oli ainakin ennenvanhaan – käytettyä saa halvemmalla. Kuva suurenee klikkaamalla – ikkunanpokat ja puulaatikot ovat alareunassa!

Liiallisesta mainostamisesta ei voi tässä(kään) yhteydessä puhua. En ole nähnyt yhtäkään mainosta uudesta kirppiksestä yhtä IH:n juttua lukuunottamatta.  Hakusanalla ei ao. kirppis löytynyt. Heinolassa eivät yrittäjät ymmärrä lainkaan netin mahtia – välttämättömyyttä. Esim. oma blogikirjoitukseni jo edesmenneestä Kirpputorimarketista kerää lukijoita  vuoden ympäri –  joka päivä siellä on kävijöitä kesät/talvet.  Tästä voi päätellä että aihe on kiinnostava ja tietoa haetaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s