Etusivu » Omat jutut » Lomasella Tallinnassa

Lomasella Tallinnassa

tallinna-2-600-WEB

Viikon verran olimme lomasella meidän nuorten kanssa. Kävimme mm. olemassa muutaman päivän ajan Tallinnassa. Kiertelimme vanhan kaupungin kujia ja sisäpihoja. Sieltä löytyi paljonkin uutta ja mielenkiintoista. Omat kuvaamiset jäivät kyllä suurelta osin  toiseen kertaan – tällä kertaa ”räpsimme”  nuorimmaisen kanssa kilpaa kiinnostavia kohteita pienillä pokkareillamme. Se olikin tosi hauskaa.  Ihana kun hän on aidosti kiinnostunut ja haluaa oppia kameran käyttöä. Kun saisi pidettyä tuon vireen yllä jatkossakin. Heinäkuussa taas kuvataan yhdessä!

Tallinnassa syötiin sekä hyvää että huonoa ruokaa ja herkkuja tietty. Ruokapaikkoissa ei hinta/laatusuhde ole aina kohdallaan. Sanoisin että vanhan kaupungin ruokapaikoissa on rahastuksen maku – siellä kannattaa katsoa mihin istahtaa. Taksiyllätyskin koettiin eli maksettiin lähes 30 euroa 5 euron matkasta. Ikävä sanoa, mutta siellä kannattaa olla varuillaan – huijaavat joka käänteessä ellet ole. Paikalliset myöntävät tämän ja arvostelevat kaupungin korruptoitunutta  johtoa joka ei puutu asiaan.

Säät suosivat sikäli, että vain yhtenä iltana satoi – pilvistä oli kyllä välillä mutta lämmintä. Kaiken kaikkiaan reissu oli hyvässä seurassa mukava. Epäkohdista huolimatta. Tallinna on kyllä niin nähty – seuraavan kerran täytyy päästä vähän kauemmaksi Viroon;  Saarenmaa, Haapsalu, Pärnu tms.

Laivalla sitten koettiin Hevisaurushurmio – olivat/ovat tosi hyviä genressään ja lapset aivan hurmiossa!! Itse asiassa tämä meidän ”prinsessammekin” 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s