Etusivu » Digikuvaus » Vinkki: Tee itse saatekortti

Vinkki: Tee itse saatekortti

IMG_8756-saate-2-600-webIMG_8751-saate-600-web
saatekortti-sample-web

Nyt keväällä olen tehnyt paljon kuvakirjoja ja muita kuvatuotteita (Ifolor). Kuvakirjat esim. läheisten muistotilaisuuksista ovat olleet mieleisiä ”lahjoja” asianomaisille. Muistot säilyvät kuvakirjoissa ja kaipuun iskiessä  niiden kautta voi palata hetkeksi menneeseen – nostalgisiin muisteluihin. Lisäksi kuvakirjan selailu on kaikin puolin  irtokuvia mielyttävämpää – kuvien säilytyksestä puhumattakaan.

Lisäksi  tosi käyttökelpoisena vinkkinä voisin mainita nämä saatekortit, joita olen jo jonkin aikaa käyttänyt pienten postilähetysten ja vast. yhteydessä. Aiemmin harrastin tämän tyyppisessä viestinnässä kaupan postikortteja, mutta nämä omista kuvista tehdyt ”saatekortit” olen nyt todennut tosi toimivaksi tavaksi lähettää pieniä viestijä saatteen muodossa. Käyväthän ne toki erittäin hyvin myös erilaisiin onnen- yms toivotuksiin ja muunkinlaiseen epävirallisempaan  muistamiseen.

Saatekuvat ovat kokoa 10x 15 cm ja niihin mahtuu hyvin tekstiä/terveisiä.

Jos haluat kokeilla saatekorttia omista kuvistasi, tee näin:

Tee kuvankäsittelyohjelmalla pohja 10 x 15 cm – resoluutio esim. 250. Valitse pohjan päälle kuva esim 7 x 10 cm –  res 250 ja sovita se kuvapohjan päälle – lopuksi yhdistä tasot. Tilaa kuva mattapintaisena kymppikuvana esim Ifolorilta tai vast. Tarjouksia hyödyntämällä voi saada kortit hyvinkin edullisesti – huomattavasti kaupan postikortteja edullisemmin.  Persoonallisen saatekortin muodon ja ulkoasun luomisessa on vain mielikuvistus rajana. Kokeile.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s