Etusivu » Free Scrapbooking » Joulukortteja

Joulukortteja

joulukortti-027-web

Joulun odotus  alkaa tästä.  (Vaikea 🙂 sana tuo joulun odotus/joulunodotus, joka vuosi mietin miten se oikein kirjoitettaisiin.  Kielikello antaa monta mahdollisuutta – sen mukaan  laveasti tulkiten kaikki kirjoitustavat ovat oikein).

Huomenna on ensimmäinen adventti ja taas – kuten aina – joulu on ihan kohta ovella. Nyt on aika nauttia joulun valmistelusta – kodin joulusta; jouluvaloista ja piparin tuoksusta – perinteisesti piparit paistetaan meillä itsenäisyyspäivän aikaan. Hakea joulukoristeet varastosta ja täyttää koti iltaisin tunnelmallisin kynttilöin. Illan hämässä on hyvä muistella mennyttä vuotta ja poisnukkuneita läheisiä – antaa muistojen kuljettaa.

*********

Uusia joulukortteja on joulukorttikansiossa.  Kaikki kortit on tehty digitaalisesti  ”vanhanaikaisella leikekirjatyylillä” eli  maskeilla –  leikkelemällä (lehdistä – mainoksista-vanhoista joulukorteista jne) – skannaamalla – kuvaamalla – clip art kuvia käyttämällä – joskus käsin piirtämällä jne… Kortit ovat siis usein sekoitus monesta eri ”lähteestä”  – ja niitä on tosi hauska tehdä. Vain ajan puute häiritsee tätä ”harrastustani”!

Joulukorttikansiossa on siis vapaasti käytettävissä olevia joulukortteja. Jos käytät niitä netissä-blogissa-kotisivullasi tms. olisi tosi mukavaa kun kertoisit missä ja miten olet korttia käyttänyt.  Viime joulukuussa (2012) korttikansioissa vieraili  noin 2000 kävijää muutaman päivän aikana.

Joulukortteja myös täällä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s