Etusivu » Free Scrapbooking » Tee itse: Kalenteripohjat 2014

Tee itse: Kalenteripohjat 2014

sample-01-tammi-2-web

Kalenteripohjissa on vuoden 2014 tee-se-itse-kalenterit valmiina. Ne ovat simppelit peruspohjat, joihin voi liittää jokaiselle kuukaudelle oman kuvan tai pienempiä  kuvia useampiakin.  Huomioi liitettävien kuvien resoluutio – tai skaalaa kuva aukkoon sopivaksi  isommasta.

Kokeilen tänä vuonna laittaa kalenteripohjat hyvissä ajoin, koska pyynnöistä huolimatta en ole ehtinyt niitä aiempina vuosina ajoissa valmiiksi.  Jotkut ovat nim. halunneet tehdä itse omanlaisensa  kalenterin esim. joululahjaksi. Tokihan sen voi aina tilata usealtakin eri valmistajalta – mutta onhan itse tehty aina persoonallisempi. Mitä tutumpaa kuvankäsittely on sitä monipuolisemmin näitä pohjia voi käsitellä.  Niihin voi lisätä kuvien lisäksi tekstejä ja muita elementtejä, sillä tuon harmahtavan kuva-aukon saa helposti valkoiseksi ja sen päälle voi sommitella piirroksia ja vaikka mitä…;) Kokeile – onnistut varmasti.  Samoin kalenteriosan voi leikata irti ja liittää jonkin muun  pohjan päälle – ihan miten vain. Kalenterin koko on myös muutettavissa pienemmäksi.

Huomioi, että pohjat on tarkoitettu vain ja ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön.  Kaupallinen käyttö kielletty – samoin erilaisten liittojen, seurojen tms. harrastustoimintaa koskevilla nettisivuilla käyttö ilman lupaa on kielletty. Sama koskee myös ulkomailla toimivia Suomi-Seuroja ja vast!

Tässä alapuolella pari esimerkkiä kuvien asettelusta kuvatilaan. Tämän voi tehdä niin kovin monella tavalla  ……sample-2-600-web

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s