Etusivu » Kalenterit » Tultiin illaksi kotiin

Tultiin illaksi kotiin

DSC01902-kaamos-900-web

Taas on reissattu – ei mitään lomailua tms. vaan ihan läheisten vanhojen apuna oltiin tuolla muualla Suomessa. Mm. mummin luona Oulussa, mutta palaan siihen joskus myöhemmin. Itse asiassa nämä vanhusjutut ja muut tunteiden purskahdukseni eivät mielestäni oikein sovi tämän blogin genreen – onhan niitä kyllä ollut joskus  joitakin, mutta silti.

Pohjoisessa on päivä lyhyt – pilvisinä päivinä ei valoa näy laisinkaan. Tällä hetkellä näyttää Heinolan sää samanlaiselta. Lunta ei ole lainkaan ja hyytävä viima puhaltaa tuolta virran suunnalta. Uutisten mukaan talvinen lumimyrsky jyllää pääkaupunkiseudulla ja Lounais-Suomessa. Sähkökatkoja on taas enemmän kuin tarpeeksi ja myrsky haittaa myös liikennettä maalla, merellä ja ilmassa. Suoraan  sanottuna hirveä keli. Sitä samaa myräkkää odotellaan illan tullen myös tänne meille, Lahden seudulle. Saapa nähdä.

Joulukuun kalenteripohjia voit käydä katsomassa KALENTERIKANSIOSSA. Palaan kalenteri yms. asiaan myöhemmin iltaselle, kun on paremmin aikaa. Nyt täytyy kiitää päivän askareisiin :).

Kuva on eiliseltä – pikainen pokkariräpsy – kaamoksen valot  nelostiellä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s