Etusivu » Digikamerat » Pokkarikuvia Rantapuistosta

Pokkarikuvia Rantapuistosta

Pilvinen ja tyyni päivä. Itse asiassa pidän näistä lämpimistä –  puolipilvisistä –  säistä enemmän kuin kovasta auringonpaisteesta. Oikein odotan sumuisia syysaamuja, jolloin virta on peilityyni ja ääriviivat utuisen pehmeät.  Tänään pilvet enteilivät säätiedotuksen mukaan sadetta, jota ei sitten tullutkaan.

Vaikka asioita oli tänään hoidettavana jos jonkinlaisia ehdin kuitenkin iltapäivällä pienelle lenkille Rantapuistoon uutta pokkariani kokeilemaan. Sepä ei olekaan lainkaan hassumpi kapistus. Tosi pieni – noin kaksi tulitikkulaatikkoa kun panee vierekkäin se on melkeinpä siinä.  No – ehkä vähän isompi. Tätä kameraa on helppo kuljettaa mukana ja sillä saa ihan käypäsiä kuviakin siihen tarkoitukseen mihin sen olen ajatellut.  Ihanainen räpsyttelykamera – järkkärin kanssa voi sitten herkutellen ja rauhassa  keskittyä kuvaamaan kun on sopivasti aikaa ja tilannetta.

Kuvat ovat –  kalusto ja olosuhteet huomioon ottaen –  ihan  käyttökelpoisia ja helposti ”tuotettuja”.  Räps, räps vaan jne…  Helppoa. Oikein nautin kun ei tarvitse säätää ja säheltää. Niin ja vielä – vielä ottaa vielä huomioon että blogin kuvat ovat aika rankasti optimoitu nettiä varten – todellisuudessa ne ovat teknisesti paljon parempia :).

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s