Etusivu » Free Scrapbooking » Lukujärjestyksiä

Lukujärjestyksiä

Koulut alkavat ja lukujärjestyksille on taas käyttöä. Olen lisännyt kuvagalleriaan muutamia uusia lukujärjestyksiä viime vuotisten lisäksi tai päivittänyt ”vanhoja” ajan tasalle. Siellä ne ovat vapaasti käytettävissä.

Lukujärjestysten kokoa voi muuttaa ja halutessa niitä voi lisätä kuviin/kalentereihin jne…. Valkopohjaiset eivät kuluta tulostimen värikasetteja värikylläisten tulosteiden  tapaan, joten olen yrittänyt ottaa  sen huomioon pohjia tehdessäni. Kokeile myös tulostaa vähän paksummalle paperille tai alla olevaa gif tiedostoa värilliselle/kuviolliselle paperille. (Jgp-tiedostossa on valkoinen tausta.)

Yllä on gif-tiedosto 800 x 500 pix. Lukujärjestys on irti taustastaan ja sen voi siirtää millaisen pohjan päälle haluaa. Tarvittaessa myös pienentää tai tehdä siitä siveltimen (brush/define brush from selection).

Huomioi, että gif tiedosto ei siirry vetämällä esim. PSElementsiin tms. kuvankäsittelyohjelmaan, vaan se on siirrettävä leikepöydän kautta uudelle pohjalle – omalle tasolleen – jolloin sitä voi ”käsitellä” – eli läpinäkyvyyttä lisäämällä vaalentaa taustaviivoja tai jopa muuttaa niiden väriä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s