Etusivu » Heinola » Uusi kirpputori Heinolassa

Uusi kirpputori Heinolassa

Edit 16.06.2014.

Viimeisin uutuus Kesäkirppis Rojua ja Romantiikkaa Lampikadulla = Lampikatu 27, 18100 Heinola. Klikkaa kuvaa.

etu-500-web

Edit. 16.6.2014
Tässä alapuolella oleva kirppisjuttu on jo ns. menneen talven lumia – Kirpputorimarket tuli ja meni melkeinpä saman tien. Sen taru oli lyhyt ja karu.

 

Talvella avattu kirpputori on positiivinen ”tuttavuus”. Se on Heinolan suurin, valoisin ja siistein kirppis — ainakin tähän mennessä. Täällä on useita kirpputoreja kaupungin alueella, mutta ei  yhtään näin suurta ja valoisaa.

Kevään myötä paikka on tavaraa pullollaan. Sieltä löytyy kaikkea: vaatteita lapsille ja aikuisille, paljon erilaisia astioita, mielenkiintoinen valikoima huonekaluja, lehtiä ja  kirjoja. Ostin sieltä talvella esim. korituolin mökille (20 euroa) joka sopii mökkiympäristöön täydellisesti. Vähän patinaa ja käytön jälkiä on tässä tapauksessa parempi kuin uutuuttaan kiiltelevä uusi kapistus.

Kirppis on tervetullut lisä tämän kaupungin palveluihin, joita on joskus turhankin paljon kritisoitu. Toivottavasti mökkiläiset ja matkailijat löytävät sen Vuohkalliossa asioidessaan. Se on myös lähellä suuren suosion paikallistenkin keskuudessa saavuttanutta lähitoria = Heilaa. Siinäpä toinen, mainio, tutustumiskohde Heinolassa vieraileville!

Muutenkin Heinolassa on tänä kesänä ”tekemisen meininkiä”. Heinäsaaressa on uudet isännät ja paikkoja kohennellaan koko ajan. Lisäksi sinne ovat nyt paikkakuntalaisetkin tervetulleita toisin kuin edellisen matkailuyrittäjän aikana. Plussaa!

Siltasaari  ja Fishing Paradise avataan ihan näillä näppäimillä. Siellä on tehty koko kevät aktiivisesti töitä; raivattu, rakennettu uutta ja korjattu vanhaa. Mielenkiinnolla odotan sen aukeamista. Että vihdoinkin nämä paikalliset tuntuvat  ymmärtävän ympäristön siisteyden ja viihtyvyyden merkityksen! Odotukset ovat korkealla. Tästä on hyvä aloittaa!

banner-600-web

Edit 07.04.2013

Jokunen sana Heinolan kirppareista mm. Vuohkallion Kirpputorimarketista. Viime viikolla kävin pitkästä aikaa Vuohkallion kirppiksellä ja hämmästyin kuinka hoitamattoman näköinen  ja tavaraa pullollaan se paikka alkaa olla. Epäsiistejä pöytiä ja heikkotasoista tavaraa kohtuuttoman kovaan hintaan. Kaikki vähän vinksin vonksin. Surullista, jos tämäkin  mielenkiinnolla odotettu liiketoiminta joudutaan lopettamaan. Toivottavasti yrittäjä tarttuu itseään niskasta kiinni ja satsaa ennen kaikkea siisteyteen ja tavaroiden laatuun. Esimerkkinä voisin mainita vanhan ”kulahtaneen” mikron, jonka hinta oli muistaakseni 45 euroa. Pisti silmääni ehkä  sen vuoksi että ostimme mökille juuri uuden mikron noin 50 euroa. Tuon kulahtaneen arvo on tosielämässä  ehkä 5 euroa –  ja epäilen ettei sitä kukaan ostaisi silläkään.  Seuraan tilannetta.

Onhan meillä muitakin kirppiksiä – vanhat vakaat kirppikset Heinolassa – yhä edelleenkin. Tässä alla kuvat ja osoitteet – kannattaa käydä näissäkin.  Kipinä on nuhjuisen näköinen – kuvan ottamisen aikaan ikkunat olivat niin pölyssä ettei läpi näkynyt – mutta ehkä tämä menee kevätpölyjen piikkiin. Vieressä on nimittäinvilkasliikenteinen tie ja hiekkahan pölisee tähän aikaan vuodesta!

Suosikkini näistä on Tiinan Kirppis. Sieltä olen ostanut mm. – uusia  –  käsin kudottuja kohtuu hintaisia villasukkia jne… Iha on se paikka johon olen vienyt kotoa paljon ylimääräistä tavaraa. Onnen Aitassa en ole viime aikoina käynyt – alakerrassa on kuulemma huonekaluja(kin). Tilanne on nyt omalta osaltani sellainen, että en mielelläni osta kotiin tavaraa – en uutta enkä vanhaa.  Klikkaa kuva isommaksi.

Kirppis-kooste-800-web

Kirpputorimarket lopettaa toimintansa. Katso tästä linkistä.

Mainokset

One thought on “Uusi kirpputori Heinolassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s