Etusivu » Omat jutut » Keväinen sunnuntai

Keväinen sunnuntai

Ihana, ihastuttava päivä. Kevätsää helli ”vanhoja luita” ja tuuleton, tyyni, sää houkutteli istahtamaan kalliolle nauttimaan auringon lämmöstä.  Sorsat pitivät aikamoista meteliä – siellä oli ilmiselvästi parinmuodostus meneillään.

Varjopaikoissa on vielä liukasta ja teimmekin miehen kanssa komean kaksoisvoltin kun kaaduimme yhdessä jäiselle polulle. Siinä mentiin toinen toistaan tukien ja perusteellisesti rähmälleen. Onneksi ei käynyt pahemmin. Loppujen lopuksi nauratti niin kovasti ettei meinattu päästä ylös maasta ollenkaan.

Reisiin asti ylettyvässä lumessa kahlaten saimme pajunkissoja – isohkon – komean kimpun. Niitä on ihmeen vaikea löytää tästä lähistöltä. Liian kuivaa seutua?  Kun muutin tänne kyselin kaikilta (2-3 kpl)  torimyyjiltä eivätkö pajunkissat kuulu heidän valikoimiinsa näin pääsiäisen alla – ei kuulu. Tällaiset pienet asiat ärsyttävät minua vallan suunnattomasti. Entisessä elämässäni pajunkissoja kasvoi polkujen varsilla ja toreilla/puutarhamyymälöissä niitä myytiin punteittain – ämpärikaupalla – kohtuulliseen hintaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s