Etusivu » Heinola » Umpihankea… sitä riittää

Umpihankea… sitä riittää

Viime päivinä on taas saatu lunta enemmän kuin tarpeeksi… ja lisää on kuulemma tulossa. Lenkkeilymaasto on suurelta osin umpihankea, eikä kunto oikein meinaa riittää siellä tarpomiseen. Yritystä ei puutu, mutta kovin hikistä hommaa se on.

Lumikuvia on tietysti pitänyt ottaa ”varastoon”, mutta nekin alkavat näyttää samalta kuin viime vuonna… ja sitä edellisenä vuonna jne….Vähän samansuuntainen turhautuminen on tapahtunut lähimaisemien kanssa – ne kaikki on niin nähty ja kuvattu moneen kertaan. Uutta näkökulmaa on vaikea löytää edes omaksi iloksi.

Ehkä kuvaamisen ilo ja innostus palautuu kevään myötä. Keväthän on aina yhtä ihastuttavaa aikaa. Kun maa sulaa ja pääse maalle puutarha- ja pihatöihin, se on ”se juttu”. Jouluiset jouluruusut (2) odottavat  pääsyään mökin multiin.  Ovat hengissä ja kasvattavat honteloa vartta keittiön ikkunalla.  Eikä pidä unohtaa siemenluetteloita – houkutuksia ja puutarhasuunnitelmia on pää pullollaan. Ei millään malttaisi odottaa että pääsee tosi toimiin – sitä lunta vaan tulee vielä lisää….

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s