Etusivu » Joulu » Viikko jouluun…

Viikko jouluun…


… ja taitaa joidenkin asioiden kanssa tulla kiire. Tämän piti olla tavallista rauhallisempi joulu ihan kotoisissa tunnelmissa, mutta saapas nähdä.

Viimeisiä joulujuttuja täytyy vielä ensi viikon alussa postittaa ja sen jälkeen olkoon  meilläkin ”rauha maassa”. Muutaman päivän olen hakenut valkoista, isohkoa lyhtyä – sellaista mikä sopisi hyvin lattialle,  sisätiloissa käytettäväksi. Meinasi taas pinna palaa kun ei täältä sellaista löydy ja kun kuulemma pitäisi paikallisia yrittäjiä kannattaa. No jaa. Ei löytynyt ihan kaupungilta, mutta Pentikiltä Vuohkalliosta löytyi. Se on ihana – yksinkertainen ja tarpeeksi iso.

Lähimetsästä hain muutamia männynoksia ”jouluista asetelmaa” varten. Halusin nimenomaan männynoksia ja punaisia ruusuja tällä kertaa. Ruusut ovat reilun kaupan tuotteita ja kuten usein ennenkin, kun otin ne sellofaanista varisivat kaikki lehdet lattialle. Ruusujen varret ova siis lähes kaljut.  Kukat sentään ovat siellä missä pitääkin ja aika elinvoimaisen näköisenä. Siellä havujen joukossa kaljut varret eivät hirveästi haittaa, mutta periaatteessa suututtaa.  Ei noita ruusuja kyllä arvaisi ostaa  kyläreissulle viemisiksi.

Niin –  ja näitä Heikki Laaksosen tonttukortteja ei myöskään täältä löydy. En muista mistä olen viimevuotiset ostanut, mutta täältä en ainakaan. (Kunhan päästään ensi jouluun täytyy olla ajoissa liikkeellä ja tilata halutut kortit suoraan netistä).

Lunta on kai turha odottaa ja paikallisista jouluvaloista en tässä vaiheessakaan halua mainita mitään.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s