Etusivu » Minä » Kotona jälleen

Kotona jälleen

Raskas reissu on tehty. Mummin asiat saatiin järjestettyä, mutta huolta se ei poistanut. Hänen henkinen kuntonsa on romahtanut – muisti ja ajatukset harhailevat eikä aina tiedetä missä mennään. Tässä eletään päivä kerrallaan, mutta omalta osaltani kesä mökkeilyineen on menetetty. Elokuussa pitäisi helpottaa edes jollakin tavalla, mutta sitä ennen on työtä ja tekemistä yllin kyllin. Kun nyt sinne saakka päästäisiin.

Oulu on ihana kesäkaupunki. Kauniimpi kuin esim. Lahti, joka on todella tylsä ja tylynoloinen kaupunki. Jos joku ei ole käynyt Oulussa – onkohan sellaisia henkilöitä olemassa 🙂 –  menkää ihmeessä käymään. Upea kesä/lomakaupunki. Kesällä torinranta on ihana, Pikisaari jonne torilta silta, pyörätiet aina Nallikariin (Eden, Hietasaaren vauhtipuisto lapsille jne)  saakka ja toisella puolella kaupunkia Oulujoki ja Hupisaaret. Upeita pyöräreittejä ympäri kaupunkia. Seuraavan kerran kun sinne menemme vuokraamme polkupyörät ja kiertelemme nuo upeat kohteet ajan kanssa. Säävarauksella tietenkin.

Vaikka hoidettavia asioita ja kiirettä olisi kuinka paljon, joka kerta Oulussa käydessämme (sekä talvella ja kesällä ja välilläkin) minun on päästävä meren rannalle Nallikariin. Se taivas ja avaruus on joka kerta erilaista, sellaista ei ole muualla missään.  Miten tuo taivas onkin niin omanlaisensa tuolla pohjoisessa? Tällä kertaa kävimme siellä pikaisesti. Mummi ei jaksanut nousta autosta, mutta pienen lenkin kameran kanssa sain sentään tehtyä.

Tänään helteinen päivä tulossa myös Heinolaan. Huolimatta huolista – ihana kesä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s