Etusivu » Kukkajuttua » Valokuvatorstai: Idea

Valokuvatorstai: Idea

Ihan pakko vastata tähän haasteeseen, sillä puutarhaideoita pukkaa pään täydeltä. Perjantaisen Lahden reissun jäljiltä siemenpussit sen kun lisääntyvät ja multasormet syyhyävät.  Joka vuosi päätän jotta se on nyt loppu tämä taimi- ja siemenvillitys ja tässä sitä taas ollaan. Siemenpusseja on jo jokunen ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa niitä tulee vielä lisää!

Eipä silti, on meitä muitakin. Siellä Terran ”siemenparatiisissa” vieressäni  siementarjontaa ihaili rouva, joka puuskahti ”kevät on tullut ja tämä huuma on aivan hirveää – ei millään saa pidettyä sormia erossa näistä ihanuuksista”! – Ilmiselvästi sielunkumppani!

Lisää ideoita löytyy täältä.

Mainokset

4 thoughts on “Valokuvatorstai: Idea

 1. Kevät! Siemenpussit ovat ihania, mutta itse olen jo oppinut, että saan kaupasta halvemmalla tomaatteja kuin omasta pihasta LOL. Istutin perjantina ensimmäiset orvokit pihalle, samanväriset kuin sinun aivan ihanan-ihanat sinivuokot bannerissasi!

 2. kaari3,
  olen samaa mieltä: tomaattivertaus sopii näihin minun ”itse kasvatettujen” taimienkin suhteen. Mutta yrittänyttä ei laiteta ja oma viehätyksensä on myös odotella itävätkö siemenet vai ei jne… Jos homma ei onnistu pitää käydä taimikaupassa :-)!

  Vähän kadehdituttaa – tai ainakin jotain sinne päin – tuo sinun orvokkien istuttaminen pihalle – meillä on vielä maa jäässä ja lunta enemmän kuin tarpeeksi.

  Kiitos kommentista. Hyvää kevään jatkoa!

 3. Hanki vain siemeniä vaikka lisää ja kylväkin ne jonnekin. On nautinto saada omasta kasvimaasta luonnonmukaista syötävää – hae talleilta turvetettua hevosenlantaa, ettei tarvitse kemiallisia käyttää.

  • … kyllä siemeniä tulee varmasti hankittua. Se on ihan selvä. Hevosenlanta on ihmeaine – en ole sitä viime vuosina käyttänyt, kun kanankakkaa on ollut vaivattomasti saatavilla. Täytyy panna tuo hevosenlanta muistilistalle – se olisikin todella edullinen ja tehokas lannoite.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s