Etusivu » Kortit » Uusia kortteja

Uusia kortteja

Olen lisännyt uusia kortteja kuvasivuille. Klikkaa kuvaa – käy katsomassa.

*****
Valitettavasti ajanpuutteen vuoksi kuvailut ja blogit ovat jääneet vähän ns. retuperälle. Toivon hartaasti että pääsen taas kevään aikana normaaliin päiväjärjestykseen.

Tietokoneongelmien yhteydessä hävisi paljon kuvia bittiavaruuteen tai sinne päin. Tuli perusteellinen ”kuva-arkiston  puhdistus” ilman suurempia tunteiluja. Tavallisesti tulee pähkäiltyä jokaisen kuvan kohdalla säästääkö vai ei – jos vaikka siitäkin joskus jotakin jne. Nyt ei pähkäilty – suuri osa kuvista meni ja kun nyt olen selvinnyt ensijärkytyksestä alan tuntea jopa jonkinasteista helpotusta. Kuviahan saa räpsimällä, kuten alan miehet nimittävät  harrastelijoiden kuvausintoa.  Onneksi ollaan menossa kohti kesää ja valoista aikaa jolloi voi halutessaan räpsiä aamusta iltaan ja vaikkapa yötkin.

Lumikuvat eivätkä nämä moneen kertaan kuvatut kotimaisemat jaksa kovasti innostaa. Heinolan siltoja ja vesistöä tulee joka puolella vastaan, niin kuvissa kuin arjessakin.  Jotain uutta pitäisi siis keksiä, mutta mitä,  se onkin vaikea juttu. Varsinkin kun ei tällä hetkellä ole mahdollisuus lähteä pitemmille reissuille, eikä pikavisiiteillä ole useinkaan mahdollisuutta uppoutua henkilökohtaisiin harrastuksiin.

Niin tai näin – jos vanhat merkit pitävät paikkansa – kaikesta huolimatta syksyn tullen ovat kuva-arkistoni yhtä täynnä kuin ennen ”katastrofia”.  Se on aika lailla fakta juttu. Ei siis  huolta.

Viikon lopulla on tiedossa pieni lomanen. Päivä/pari muissa maisemissa – jospa sitten saisi huvitella kameran kanssakin – edes hiukkasen?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s