Etusivu » Joulu » Neljä yötä jouluun

Neljä yötä jouluun

No niin – niin siinä kävi tänäkin vuonna. Joulu ikään kuin yllättää – tulee kaiken kiireen keskelle hössötyksistä huolimatta liian pikaisesti.

Viimeiset paketit lähtivät tänään.  Pelkät lähetyskulut olivat ns. sikakalliit – mutta minkäs teet!? Joulukortteja lähetin tänä vuonna tavallista vähemmän. Itse asiassa paljon vähemmän kuin aiemmin. Aion vielä ennen joulua soittaa muutaman puhelun ja laittaa tekstiviestin joillekin tutuille. Ehkä nyt joulustressi helpotta, edes vähän,  kun kiireimmät/lähetettävät on saatu pois alta. Murkku tulee joulun jälkeen käymään, joten hänen lahja-jutut ovat täällä odottamassa.

Joulusiivouksetkin olen tehnyt suurpiirteisesti – se on ollut sellaista psykologista siivousta tyyliin roskat pois silmistä ja kynttilät palamaan. Ja tunnelmassa löytyy!

Tänä vuonna joulua vietetään ”vanhusten kesken”. Nuoriso ja Nella ovat Turussa ja me vietämme täällä ”laatuaikaa” keskenämme. Ikävä tulee  – itse asiassa on jo. Ensi vuonna taas toisenlainen joulu! Jospa turkulaiset yllättäisivät ja tulisivat välipäivinä….

Päivällä kävimme joulukuusikaupoilla! Taikkeris sentään millaisia kuusia! Ja millaiseen hintaan! Hemmetti – laatu ja hinta eivät näissä joulupuu-asioissa kohtaa toisiaan – ei todellakaan. Minulla on selkeä visio kauniista kuusesta: tiheäneulaisesta, sopivan kapesta ja  sopivan tuuheasta  yksilöstä  – suoraan sanottuna kauniista ja kuvauksellista joulukuusesta, jollaisia ei näy mailla ei halmeilla. Pienikin kuusi kävisi, kun se täyttäisi em. vaatimukset! Huomenna jatkamme etsimistä, mutta kenenkään ei pidä ihmetellä jos,  ja kun, blogiini mahdollisesti ilmestyvät  jouluiset kuusikuvat ovat harvaoksaisesta ja vähemmän edustavat yksilöstä räpsittyjä. Niin voi hyvin käydä. Tässä ei auta kruusailla.

Uusi tietokone on hankittu. Odotan sitä jouluksi – ihan kuin ei olisi ollut muuutakin rahanmenoa tässä vaiheessa, mutta niinpä se taitaa olla, jotta ongelmilla on taipumus kasaantua, tulla kaikki yhtä aikaa. Tässä se taas nähtiin.

Yllä oleva kuvakehys (free)  löytyy kehyskansiosta.  Se on vapaasti käytettävissä ja löytyy täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s