Etusivu » Minä » Päivä Lahdessa

Päivä Lahdessa

Heti aamutoimien jälkeen lähdimme ajelemaan Lahtea kohti. Liikennettä oli vähän ja aurinko paistoi eli oli kaunis loppukesän päivä.

Ajoimme Lahden sataman kautta. Siellä oli hiljaista – laivoissa aamutoimet meneillään. Ravintolat kiinni ja tunnelma kiireetön.  Matkustajasatama on kaunis, siisti ja upeakin kokonaisuus, mutta  minun mielestäni ei hirveän viihtyisä/intiimi paikka.  Heinolan rantapuisto ja venesatama on paljon pienempi, mutta intiimi, viihtyisä ja romanttisen kaunis keidas keskellä kaupunkia ja vie vertailussa voiton kotiin. Kun nyt saisivat kehitettyä sitä vieläkin houkuttelevammaksi ja ympäri vuoden toimivaksi kokonaisuudeksi! Siihen kannattaisi satsata!

Ensisijaisesti reissun tarkoitus oli käydä katsomassa ja hankkimassa mökin remonttia varten puutavaraa ja erilaisia rakennuslevyvaihtoehtoja. Naisen silmin ei mikään voi olla tylsempää kuin lautojen ja ylipäätään puutavaran hankintatapahtuma.

Ulkovalaisimien valinta oli jo vähän mielekkäämpää.  Valikoimat olivat kyllä samanlaiset melkein kaikissa käymissämme kaupoissa. Hintaerotkin olivat  minimaaliset.  Valinta oli helppo; pari seinävalaisinta huvimajan oven molemmin puolin ja yksi korkea yleisvalaisin  sivummalle, pihan pimeään kohtaan.  Toivottavasti säilyvät ehjinä talven yli. Meinaan ettei paikallinen nuoriso  keksi talven pimeiden iltojen tullen huvitella rikkomalla talviuntaan nukkuvan mökin pihavaloja. Huvimajan ikkunat onkin suojattu luukuilla.

Piti käydä vielä henkilökohtaisilla ostoksilla, mutta jalka ei enää noussut toisen eteen – tuli toppi kerta kaikkiaan. 4-5-6  tuntia rakennustarvikkeita ja -liikkeitä on liikaa kenen tahansa ajatusmaailmalle ja ennen kaikkea vanhoille jaloille. Enempäänsä ei pysty naisihmisen psyyke ottamaan kerralla vastaan. Nyt jäivät kenkä- ym. ostokset tekemättä. No jaa –  jäivät sitten seuraavaan kertaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s