Etusivu » Mökkielämää » Ja homma jatkuu…

Ja homma jatkuu…

Mökillä remontti jatkuu.  Kesä on loppujen lopuksi kovin lyhyt ja koska noita remonttihommia tehdään vain kesäisin ja omaan tahtiin, se tulee kestämään vielä seuraavinakin kesinä.

Nyt kuitenkin sähköt toimii taas. Onneksi ei käynyt pahemmin kun moottorisaha osui sähköjohtoon ja koko mökki pimeni kerta laakista. Keittiön nurkasta saatiin onneksi virtaa näissä keleissä ja oloissa tarpeellisimpaan kohteeseen – jää/pakastekaapille .

Sähkömies kävi paikalla ja se oli muutama tunti kun vaurio korjattiin ja vedettiin vähän lisäjohtoja ja -pistokkeita. Kyllä nyt kelpaa syksyn pimeiden tulla!

Samalla tehtiin suunnitelma pihan ja huvimajan valaistuksesta. Mies haluaa huvimajaan sähköpistokkeen ja kaiken varalle myös kattolamppua varten. Itse olisin vain kynttilälinjalla, mutta eipä tuo kai haittaa, vaikka sähkölamppujen ja muiden sähköä tarvitsevien laitteiden  (mm.tietokone) käyttöön olisikin olemassa mahdollisuus myös huvimajassa.

Mökillä riittää tekemistä. Erilaisia tarpeellisia ja välillä tarpeettomiakin suunnitelmia syntyy koko ajan.  Joo – kyllä se on työleiri, jos niin haluaa asian ilmaista. Toisaalta en jaksaisi kesästä toiseen vain keitellä kahvia ja loikoa auringossa.  Suunnitelmia ja unelmia täytyy olla vaikka eivät kaikki koskaan toteutuisikaan.

Askel kerrallaan edetään. Kun nyt saisimme tuon makkarin valmiiksi!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s