Etusivu » Kehykset/Frames » Free scrapbooking 8

Free scrapbooking 8

Tässä elokuun scräppipohja – vapaasti käytettäväksi.  – Siitä voi tehdä tuunaamalla kortin, scräppisivun, kutsun tai oikeastaan mitä vain.  Pohja aukeaa kuvaa klikkaamalla tai täältä.

Kuvagalleriassa kuva-aukon kohdalla on värivirhe,  enkä tiedä mikä sen aiheuttaa.  Se ei kuitenkaan vaikuta millään tavalla lopputulokseen. Kuva-aukon koko on noin 355 x 365 pix – res 72. Kuva voi olla suurempikin, jolloin se tai sen osa on asetettava aukkoon sopivaksi, ylimääräiset jäävät kehyksen alle.

Tee näin:

1. Klikkaa:  Avaa alkuperäinen kuva.

2. Klikkaa kuvaa hiiren oikealla painikkeella ja tallenna se omalle tietokoneellesi, josta sen voi hakea käytettävissäsi olevaan kuvankäsittelyohjelmaan.

3. Avaa molemmat, sekä pohja että kuva, työpöydälle.

4. Pohja on nyt ”kelluvana” taustan päällä ja kuva sijoitetaan pohjan ja taustan väliin – scräppipohjan alapuolelle.  Layer (tasot)  näkymässä voi pohjan ”vetää” hiirellä kuvan päälle. Sitten vaan asetellaan kuva halutulla tavalla kuva-aukkoon.

5. Lopuksi yhdistä tasot ja muuuta scräppikuvan kokoa – jos niin haluat –  ja tallenna kuva jpg-muodossa omalle koneellesi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s