Etusivu » Kalenterit » Paistaa päivä, hellii helle

Paistaa päivä, hellii helle

On saatu jo viikon verran nauttia ihanasta kesästä. Hellettä tuntuu riittävän ja nyt olisikin pieni lomanen paikallaan.

Vaikka arkeni onkin muotoutunut aika kiireiseksi,  päivän/pari voi aina ”nipistää” mökkiä ja kesän nautintoja varten.  Opettelen koko ajan elämään kapinoimatta oman ajan puuttetta ja ainaista kiirettä vastaan – enimmäkseen kylläkin huonolla menestyksellä. Pitäisi riittää niin moneen ja venyä vielä enempään.

Muistiongelmaisen, liikuntarajoitteisen henkilön päivittäisten rutiinien hoitaminen ei tosiaankaan ole niitä helpoimpia tehtäviä.  Meitä on monia vastaavanlaisessa hoitovastuussa eläviä. Näiden omaishoitajien taakkaa ei voi ymmärtää kuin toinen omaishoitaja – jos kenkään. Jokainen ”hoitotilanne”  kun  on omanlaisensa.

Tämä kesä nyt menee tätä rataa – päivittelen blogejani satunnaisesti. Kuvausreissut on jätettävä ja tyydyttävä kuvailemaan lähimaisemia ja kaiken kaikkiaan on opittava nauttimaan pienistä asioista. Kuten nyt auringonpaisteesta ja – lämmöstä.

Tapani Kansan esitys sijoittui Suomen euroviisukarsinnoissa viidenneksi –  vuosihan oli 1982.  Se oli se hirvittävä Kojon ja Nuku pommiin vuosi.

Joka tapauksessa tämä Toivo Kärjen säveltämän ja Tapani Kansan esittämän Paista päivä -sävellys jäi elämään karsintojen jälkeen. ”Vanhanaikainen humppa” on vuosien saatossa noussut ikivihreäksi, joka kuuluu edelleen toivekonserttien vakio-ohjelmistoon. Viisuhistoriaa löytyy enemmän Viisukuppilasta.

**********

Heinäkuun kalentereita löytyy täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s