Etusivu » Blogimaailma » Kesäaika alkaa… eipä uskoisi

Kesäaika alkaa… eipä uskoisi

Tänään oli loskapäivä. Melkeinpä polvia myöten sai tarpoa vesiloskassa ja nyt alkaa tuntua että kyllä se kevät tästä etenee. Lumien kanssa tulee ongelmia – se on jo nähtävissä kaupungilla kulkiessa, toreilla ja pihoilla. Viemärit ovat syväjäässä ja sulava vesi kerääntyy lammikoiksi. Kumisaappaat olisivat aivan välttämättömät eikä lenkkipoluille ole juurikaan asiaa.

Kesäaikaan siirrytään taas ensi yönä. Jos joku on turhanpäiväistä niin se on tämä kellon viisarien kanssa sählääminen. Yhä useampi kyselee, onko tuossa mitään järkeä. – Tehtävä se on jos aikoo pysyä vauhdissa mukana.  Ilman kesäaikaakin päivät kiitävät ettei meinaa perässä pysyä – saati sitten kun aikataulu heittää jo aamulla herätessä.

Blogi meni sitten uusiksi. En tiedä meneekö homma kovin sekavaksi, mutta tässä nyt jatkan samalla bloginimellä ja konseptilla kunhan taas pääsen rytmiin ja saan kaiken toimimaan. Olen tässä testannut tätä uudelleen luotua ja ainakin se näyttää toimivan normaalisti.  Ihme juttu, kun tuo juntturaan jäänyt toimii muilla koneilla ja molemmilla selaimilla (IE + Firefox – muita en ole testannut) ihan hyvin! Nyt olen päivittänyt myös molemmat selaimet uusinpaan versioon ja toivon etteivät ne aiheuta enää enempää harmeja – ”harmaita hiuksia”.

Mainokset

2 thoughts on “Kesäaika alkaa… eipä uskoisi

  1. Eila,
    … ei ole valmis pohja. Pohjana on isompi kuva noin 900 x 642 pix -res 72. Siihen päälle olen sitten sommitellut pienet kuvat ja liittänyt tekstit.

    Käy joskus katsomassa skräppigalleriaani, lisään sinne silloin tällöin erilaisia skräppipohjia joihin on helppo lisätä omat kuvat ja tekstit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s